helikoptervluchten tijdens stoppelhaene

De gehele zaterdag van Stöppelhaene wordt het voormalig MBI-terrein in Raalte omgedoopt tot vliegveld. De hele dag worden rondvluchten vanaf het terrein verzorgd. Het vliegschema biedt plaats voor zo’n 120 vluchten.

Voor 40 euro per persoon maak je al deel uit van een helikoptervlucht boven Raalte. En bij die prijs zit niet alleen de vlucht inbegrepen. Wie een vlucht boekt, hoeft niet te lopen van het festivalterrein naar de tijdelijke luchtbasis. TCR Vervoer stelt die dag haar speciale VIP-bus ter beschikking om bezoekers die een vlucht hebben geboekt van de Stöppelveld naar het MBI-terrein te ‘shuttelen’.

Los van het feit dat je als passagier een helikoptervlucht kunt maken, kun je op die zaterdag ook zelf ervaren hoe het is om een helikopter te besturen. Op het Stöppelveld staat dan namelijk een trailer met daarin een 3d-flightsimulator. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om aan de stuurknuppel te zitten.

Wie in aanmerking wil komen voor een exclusieve helikoptervlucht, kan zich aanmelden via helikopter@stoppelhaene.nl. Omdat het aantal te vergeven vluchten beperkt is, is reserveren noodzakelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.