Home / archiefcentraal / helikoptervluchten tijdens stoppelhaene

helikoptervluchten tijdens stoppelhaene

De gehele zaterdag van Stöppelhaene wordt het voormalig MBI-terrein in Raalte omgedoopt tot vliegveld. De hele dag worden rondvluchten vanaf het terrein verzorgd. Het vliegschema biedt plaats voor zo’n 120 vluchten.

Voor 40 euro per persoon maak je al deel uit van een helikoptervlucht boven Raalte. En bij die prijs zit niet alleen de vlucht inbegrepen. Wie een vlucht boekt, hoeft niet te lopen van het festivalterrein naar de tijdelijke luchtbasis. TCR Vervoer stelt die dag haar speciale VIP-bus ter beschikking om bezoekers die een vlucht hebben geboekt van de Stöppelveld naar het MBI-terrein te ‘shuttelen’.

Los van het feit dat je als passagier een helikoptervlucht kunt maken, kun je op die zaterdag ook zelf ervaren hoe het is om een helikopter te besturen. Op het Stöppelveld staat dan namelijk een trailer met daarin een 3d-flightsimulator. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om aan de stuurknuppel te zitten.

Wie in aanmerking wil komen voor een exclusieve helikoptervlucht, kan zich aanmelden via helikopter@stoppelhaene.nl. Omdat het aantal te vergeven vluchten beperkt is, is reserveren noodzakelijk.

Lees ook

Thema-avond over vitaal buitengebied van GemeenteBelangen

RAALTE – GemeenteBelangen Raalte houdt op maandag 25 oktober de thema-avond ‘Toekomstbestendig en vitaal buitengebied’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.