hans rozendal 25 jaar bij autotechniek raalte bv

Hans Rosendal werd 1 juni verrast door Winfred en Esther Schulten omdat hij die dag 25 jaar in dienst wass bij Autotechniek Raalte BV. Hans werd met zijn vrouw opgehaald om samen de dag te beginnen met een heerlijk ontbijt bij Hotel de Zwaan. Hierna stonden zijn collega’s klaar om hem feestelijk te onthalen naast een versierde brug. “Hans zijn inzet en betrokkenheid worden erg gewaardeerd”, aldus Winfred Schulten. “We zetten Hans en zijn familie op 10 juni nog een keer extra in het zonnetje bij Outdoor Cooking Store. Nols Heetkamp gaat daar het hele team de fijnste kneepjes van het bbq-en leren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.