Home / archiefcentraal / hans rozendal 25 jaar bij autotechniek raalte bv

hans rozendal 25 jaar bij autotechniek raalte bv

Hans Rosendal werd 1 juni verrast door Winfred en Esther Schulten omdat hij die dag 25 jaar in dienst wass bij Autotechniek Raalte BV. Hans werd met zijn vrouw opgehaald om samen de dag te beginnen met een heerlijk ontbijt bij Hotel de Zwaan. Hierna stonden zijn collega’s klaar om hem feestelijk te onthalen naast een versierde brug. “Hans zijn inzet en betrokkenheid worden erg gewaardeerd”, aldus Winfred Schulten. “We zetten Hans en zijn familie op 10 juni nog een keer extra in het zonnetje bij Outdoor Cooking Store. Nols Heetkamp gaat daar het hele team de fijnste kneepjes van het bbq-en leren.”

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.