haarman houdt raad verkeerde cijfers voor

De wethouder baseerde zich op het klanttevredenheidsonderzoek dat een jaar geleden gehouden werd. De wethouder baseerde zich echter op de verkeerde cijfers. Zijn uitspraak dat 80 procent van de ondervraagden tevreden zou zijn met de ‘goed weer/slecht weer’ regeling is klinkklare onzin.

De uitkomst van het onderzoek was namelijk dat 80 procent van de ondervraagden van het bestaan van de regeling wist. De vervolgvraag in het onderzoek was of de bezoekers van het zwembad blij waren met de regeling. Bijna 70 procent van de ondervraagden gaf te kennen niet blij te zijn met het systeem.

Op zich een eenvoudige vergissing, maar mogelijk had het voorstel van Lokaal Alternatief en VVD op meer steun kunnen rekenen als de gemeenteraad wel goed ingelicht was.

De weersregeling houdt in dat het zwembad in Heino alleen open is als het ‘mooi’ weer is. Bij een temperatuur van 16°C of lager is het zwembad op doordeweekse dagen vanaf 12.00 uur en op zaterdag en zondag de gehele dag gesloten (met uitzondering van de zomervakantie). Ongeacht de temperatuur, is het zwembad op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur altijd geopend.

Overigens is die hele weer-regeling nu niet van kracht. De Tippe is tenminste tot 5 juni gesloten door een fikse storing in de machinekamer. “Wanneer het defect verholpen is, is op dit moment nog niet duidelijk,” valt te lezen op de site van Sportbedrijf Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.