gratis met de taxi naar de lampe

De Leeren Lampe biedt alle bezoekers gratis vervoer naar de Rarena aan. Als zij voorafgaand aan de wedstrijd via info@deleerenlampe.nl of 0572-355855 aangeven de wedstrijd in de Rarena te willen bekijken, worden zij tussen 16.30 en 18.00 uur gratis thuis opgehaald. De kosten voor de terugweg bedragen 4 euro.

“Rarena staat voor een combinatie van Raalte en arena”, legt Joost uit. “We willen iedereen een kans bieden om het echte voetbalstadiongevoel te beleven.” De bezoekers kunnen de verrichtingen van Oranje volgen op een scherm van drie bij twee meter. In totaal biedt de Rarena 110 zitplaatsen: honderd op de tribune, tien in de skybox. Daarnaast is er uiteraard genoeg ruimte om de wedstrijd staand te beleven. Voor de wedstrijd wordt één toeschouwer uitgeloot die met tien vrienden mag plaatsnemen in de skybox (boven de tap). Zij krijgen hapjes en drankjes aangeboden door De Leeren Lampe. Uiteraard wordt er vooraf nog even gepoold.

“Iedereen is welkom”, stelt Joost. “Onder groepen van meer dan tien personen verloten we bovendien leuke prijzen. Pitchers, leuke Oranje-gadgets of vrijkaarten voor andere activiteiten in De Leeren Lampe. Dus verzamel je vrienden, collega’s, buren of je voetbalteam.”

Aansluitend op de EK-wedstrijd van morgen staat er een Hollandse Avond op het programma in De Leeren Lampe. Deze is gratis toegankelijk voor de bezoekers van de Rarena die zijn blijven hangen. Zij kunnen kijken en luisteren naar optredens van Feestlift en Bouke. De RADIONL Drive-in show zorgt voor de verdere muzikale omlijsting.

De Rarena is ook op woensdag 13 juni (Nederland-Duitsland, aanvang 20.45 uur, deuren open vanaf 19.45 uur) en zondag 17 juni (Portugal-Nederland, aanvang 20.45 uur, deuren open vanaf 19.45 uur) geopend. Na afloop van de wedstrijden is er een afterparty.

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: 0572-355855. Meer informatie op staging2.deleerenlampe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.