gratis loterij tijdens picknick op de boerschop

De bezoekers van Picknick op de Boerschop in Luttenberg maken komende zondag kans op verschillende prijzen. Iedereen krijgt bij binnenkomst een gratis lot aangeboden. Eén van de hoofdprijzen is een minuut gratis winkelen bij Coop Tingen en daarnaast gaat er ook een waardecheque voor een safariweekend in Maurik uit. Deze prijs wordt aangeboden door Vakantiepark de Luttenberg.

Aan de lijst van deelnemers zijn diverse nieuwe namen toegevoegd. Zo geven ook Autobedrijf Besten, SpeelGoed Tijd en Landbouwmuseum de Laarman acte de présence. Al met al zullen meer dan veertig verenigingen en bedrijven zich aan het publiek presenteren op het terrein van Groepsaccommodatie de Boerschop. Verder zijn er optredens van onder andere Höllenboer, Marco Hovius, Nikes Train (met onder andere ex-Luttenberger Thomas Tijs) en Play it Again. Daarnaast is er vermaak voor het hele gezin en een zeer uitgebreid kinderprogramma.

Het evenement start rond 10.30 uur. Na afloop van de ochtendmis in de kerk van Luttenberg maakt het Luttenbergse koor De Stroatkjals een korte rondgang door het dorp om vervolgens naar De Boerschop te lopen. Aanvankelijk zou de plaatselijke fanfare deze optocht leiden, maar die heeft in verband met omstandigheden moeten afzeggen. Picknick op de Boerschop duurt tot circa 20.00 uur.

Meer informatie op staging2.picknickopdeboerschop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.