Home / archiefcentraal / golftoernooi voor heinoers

golftoernooi voor heinoers

De golfsport wint de laatste jaren flink aan populariteit en dat is in Heino niet onopgemerkt gebleven. Reden genoeg om speciaal voor golfers uit Heino een eigen toernooi te organiseren: de Heino Masters. Op zaterdag 7 juli zal de eerste editie van dit toernooi gespeeld gaan worden op de achttien holes van Golfclub Zwolle.

Het golftoernooi is bestemd voor alle inwoners en oud inwoners van Heino die het golfspel spelen. Meer dan twintig ondernemers uit Heino sponsoren het toernooi. Uiteraard is het de bedoeling dat dit toernooi jaarlijks terugkeert op de Heinose agenda. Belangstellenden (ook potentiële deelnemers) kunnen meer informatie over dit toernooi vinden op de website: www.heinomasters.nl

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.