goedkopere kaartjes geen dure brochure

In het theaterseizoen 2012-2013 zullen weer bekende en nieuwe talenten komen optreden in Olst en Wijhe. De kaartprijzen zijn een stuk voordeliger geworden door onder andere geen dure brochure uit te brengen. Op de vaste verkooppunten zijn flyers af te halen en bovendien is op de website staging2.theatersolstwijhe.nl het hele aanbod te lezen en in filmpjes te bekijken.

In het cabaret-genre zullen Dolf Jansen (27 oktober) en Pieter Derks (29 september) waarschijnlijk op veel publiek kunnen rekenen. Popliefhebbers mogen de rockshow van U2NL (29 maart) in Wijhe niet missen omdat het gewoon de beste U2-coverband van Europa is. Esther Groenenberg (10 november) en De Andersons (27 april) stonden al eerder gepland maar komen dan nu toch naar Olst, beide met verrassende en amusante liedjes.

Uit de eigen streek komen Helligen Hendrik (26 januari) en Ernest(o) Beuving met ‘De Bende van Beuving’ (9 maart). De laatste treedt samen op met het Olster popkoor ‘Nobiz’. Heel bijzonder belooft ‘Wie zinkt’ van het Wiejes Kabaret (13 april) te worden want ze gaan een uitwedstrijd spelen in Olst.

Liefhebbers van klassieke muziek kunnen uitzien naar een optreden van top-harpiste Lavinia Meijer (21 okt.) in de Nicolaaskerk in Wijhe en een one-woman-opera van Esther Linssen (12 januari)

In de herfstvakantie (23 oktober) en krokusvakantie (20 februari) is er telkens een leuke voorstelling voor kinderen. Het van tv populaire stel “Ernst, Bobbie en de rest” (26 januari) zal in Wijhe misschien wel twee keer een uitverkochte zaal trekken.

Peter Faber (2 feb) speelt in Olst de comedy ‘Ha Pa’ over zijn vijfvoudig vaderschap. Hij zal opnieuw bewijzen dat hij een unieke ras-verteller is. Theaters Olst-Wijhe heeft nog meer voorstellingen gepland voor het komend jaar en daarnaast nog wat ruimte gelaten voor extra voorstellingen, mocht er een kans is op iets bijzonders langskomen.

De entreeprijzen lopen voor de meeste voorstellingen van 12.50 tot 15 euro en voor de kinderen van 4 tot 6 euro. Een handig overzicht van het jaarprogramma en een bestelformulier kan afgehaald worden op onder andere de vaste verkooppunten (Holstohus en Boekhandel Korten in Olst en DA Bourquin in Wijhe).

Kaarten kunnen vanaf nu gereserveerd worden via staging2.theatersolstwijhe.nl of door een bestelformulier in te vullen. Wie dat voor 1 september doet maakt kans op het winnen van een ‘kaartverdubbelaar’: een dubbel aantal theaterkaartjes waarmee familie en bekenden verrast kunnen worden. De ‘kaartverdubbelaar’ wordt vijfmaal uitgereikt.