gewoon carolien skinvisjes in salland

Veel mensen hebben de ervaring van de knabbelende visjes aan de voeten al mogen meemaken. Zij vonden het heerlijk hun voeten te laten verwennen in het warme water met ongeveer 500 Garra rufa visjes. Een aantal mensen mocht hun angst en/of oordeel overwinnen; Na een kwartier lang hard gillen kwamen we erachter dat een mevrouw een beeld voor zich had van piranha’s met grote tanden die zo aan haar voeten zouden eten dat ze na de behandeling in plaats van met schoenmaat 39 met schoenmaat 38 naar buiten zou lopen…. Onze visjes hebben geen tanden…. Ze voelde zich trots toen ze haar zachte voeten weer in de schoenen stopte.

Met collega’s zaten we in de verschillende aquaria. In één bak ervoeren we visjes die de mensen helpen ontspannen en natuurlijk de dode huidcellen eraf knabbelen en de nieuwe huidcellen vitaliseren. Echter in het andere aquarium zitten de nog gevoeliger visjes. Zij reageren op elk mens die langs hun aquarium loopt, bij de ene persoon meer dan bij de andere persoon. Zij geven meer aandacht en zorg en hebben dat ook meer nodig. We zagen de verschillende kleuren die ze meebrachten en konden vertellen wat die kleuren in ons lichaam doen. We konden onderscheiden dat de kleur en de grootte van de visjes met deze taken te maken hebben. We gingen verder onderzoeken; Wat doen de visjes als wij energie afgeven aan hen via de voeten? Wat als we voorzichtig een energiestraal maken en op hen richten via onze tenen? Wanneer komen ze naar ons toe en wanneer gaan ze weg. Vanuit echt samen zijn met collega’s ontstond een samen zijn en spelen met de visjes. Dat gaf een blij gevoel. Wat is het leven toch fantastisch!

Hoe is jouw samenzijn met dieren? Is er sprake van balans in geven en ontvangen, hoe werkt dat dan bij jou? staging2.carolienjonkman.nl info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.