gewoon carolien bewuste uittreding

Vandaag een ervaring van iemand die gevraagd had om een bewuste uittreding. “Ik lag in bed en sliep. Ik had een gesprek met een vrouw. Het ging over de wereld aan de andere kant. Ik kan me dat niet meer goed herinneren. Tot ze zei: ‘het is hier heel anders dan bij jou’. Toen werd ik ineens alert. Ik besefte ineens waar het over ging. Ik voelde dat ze me iets wilde laten zien.

Ik lag op mijn zij. Ik begon te trillen, ik kon mijn lichaam niet bewegen. Ik kon niet praten, alleen denken. Het begon als een soort kippenvelgevoel dat heel snel heel sterk werd. Ik schreeuwde in mijn hoofd ‘Nee!’. Ik probeerde me schrap te zetten en strekte mijn benen. Ik kon mijn benen wel strekken, maar mijn lichaam bewoog niet, voelde verlamd. Daarna voelde ik me helemaal warm worden en ontspande ik me wat. Ik wist ook dat dat het makkelijker maakte uit mijn lichaam te gaan. Ik wilde het aan de ene kant heel graag en aan de andere kant verzette ik me.

Toen begon het trillen weer, heel hard. Ik probeerde mijn partner te roepen. Dat lukte eerst niet. Ik bleef het proberen en toen lukte het wel en kwam ze me helpen. Het trillen stopte. Hier lopen twee werkelijkheden door elkaar, want mijn partner lag gewoon naast me te slapen. In de ene wereld kwam ze naar me toe en in de andere wereld lag ze op haar kant te slapen. (uitleg Carolien; wereld vanuit de persoon en de wereld vanuit de ziel). Ik werd wakker toen ik me dat realiseerde.

Toch was de vrouw die ik sprak nog aanwezig. Ik vertelde haar dat ik wel wilde, maar niet goed durfde. Dat ik me zorgen maakte. Ik vroeg; hoe heet je eigenlijk? Ze zei Alicia. Ik vroeg; wie past er dan op mijn lichaam. Ze zei; engelbewaarders. Dat vond ik een raar woord, twijfelde eraan en dacht toen; Ik moet beter luisteren. Ik wist op dat moment eigenlijk ook wel dat mijn zorgen ongegrond zijn en snapte daarom ook niet wat me tegenhoudt. Ik vroeg me ook af waarom het niet ging zoals die ene keer dat ik opgehaald werd om mijn moeder te bezoeken. Toen had ik niets gemerkt van het uittreden zelf, was ik gewoon ineens aan de andere kant. Toen was dat trillen er niet.

Ik was helemaal warm geworden, lag op mijn rug en was erg moe maar durfde niet weer te gaan slapen. Ik ben toen weer op mij zij gaan liggen omdat ik voelde dat dat een lastige positie is om uit te treden en zei toen tegen Alicia dat ik wilde gaan slapen, want ik moet er over een paar uur weer uit en anders ben ik morgen heel moe. Daarna ben ik weer in slaap gevallen en werd ik wakker van de wekker.”

Deze persoon wordt duidelijk geholpen om de menselijke mogelijkheden te onderzoeken. Ze blijft controle over de situatie houden en de communicatie innerlijk en met andere wezens is liefdevol en duidelijk. Ze kwam steeds meer in de overgave aan dat wat er is, kreeg steeds meer vertrouwen.

Wil jij ook deze mogelijkheden onderzoeken, leren ervaren? Misschien mag ik je daarmee begeleiden? staging2.carolienjonkman.nl info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.