geweldige dag met teleurstellend resultaat

De dag begon prima met een geweldige Oranjemars richting de metro. De grootste rondweg van de stad werd hiervoor afgezet. Dit onder grote publieke belangstelling en een enorm politiekorps. Via de metro arriveerden we op de fanzone. Hier was het echt enorm warm. Een geweldige sfeer met leuke optredens van de Supportersclub oranje DJ, De Dikdakkers en Arwin van Buren. Het schijnt dat er 50.000 mensen waren op de fanzone.

Na het feest in de fanzone, ging de Oranjemars richting het stadion, met een kleine 20.000 deelnemers Grotendeels Nederlanders , Duitsers en ook Oekraïners. Een geweldige ervaring. Dit moet je echt meemaken, zeker bijzonder in een van oudsher communistisch land.

Aangekomen bij het stadion na een lange mars van ongeveer anderhalf uur zochten we het plaatsje op in het stadion. Een geweldige sfeer met een fantastisch legioen. Helaas weten we het resultaat en hebben de spelers te weinig gebracht en niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Ik moet zeggen dat na de wedstrijd het realistische gevoel overheerste. Het was niet goed genoeg en daarom verdien je het ook niet. Nadien is er toch nog stille hoop. Het kan nog!

Terugkomend op de camping heerste ook het realisme en werden ook nog wel de nodige sapjes gedronken in de feesttent. Op naar zondag, we gaan er nog voor. Wij zullen de groep/ Nederlands Elftal blijven ondersteunen. Op naar Portugal.

Marc Lobbert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.