Home / archiefcentraal / geerink wint springconcours heemruiters

geerink wint springconcours heemruiters

Sander Geerink heeft afgelopen weekend de springklasse Z/ZZ met zijn paard Carlos gewonnen. In totaal gingen er in het op het concours ruim 450 combinaties van start. Bij de paarden sprongen 210 combinaties over het parcours van parcoursbouwer Haarman.

Heemruiter Sjaak Murre wist met zijn paard Akribori’s Traum bij zowel het B springen als de B dressuur de zesde prijs te winnen. In de B dressuur ging de overwinning naar een amazone van de Heemruiters, Manon Vosman met Blanez. In de hoogste rubriek dressuur, klasse ZZLicht, ging de overwinning in beide proeven naar Saskia Meijer met haar paard Unique.

In totaal werden er 250 dressuurproeven afgelegd. Bij de pony’s ging de overwinning in de klasse Z dressuur tweemaal naar Cyril in ‘t Hof met haar pony Naomi. Bij het springen won Aileen Menneken met Kellogs het Z springen.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.