geen snelle oplossing kruispunt bos

Van het kruispunt is een aantal maanden geleden een evaluatie gemaakt. “Toen kwam men tot de conclusie dat het heel moeilijk is om het hier goed te regelen,” laat de woordvoerder weten. “Het is namelijk een overbelast punt. Onder andere de effecten van de nieuw gebouwde woonwijk ten noordoosten van Raalte worden nu duidelijk.”

Omdat er zoveel auto’s door rood rijden, hebben we ook gevraagd of de verkeerslichten misschien anders afgesteld moeten worden. “80% van een Verkeersregelinstallatie wordt standaard ingesteld, maar 20% is maatwerk, dat wil zeggen dat met plaatselijke omgeving, verkeersaanbod, fietsen, voetgangers en dergelijke rekening kan worden gehouden. In verband met het overbelaste kruispunt is dit in dit geval heel moeilijk. Een oplossing wordt wel gezocht, maar zal niet heel snel voor handen zijn,” sluit de woordvoerder af.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.