geen mooi weer bezoekje van haersma buma

CDA-lijsttrekker Sybrand van Haersma Buma en CDA-partijvoorzitter Ruth Peetoom hoeven aanstaande maandag geen ‘mooi weer’-bezoekje te verwachten. De fractievoorzitter van CDA Raalte, Elly van Steen, wil een dialoog tussen de landelijke politici en de mensen die het moeilijk hebben in de samenleving op gang brangen.

Maandagmiddag zullen de CDA-politici spreken met mensen van onder meer Caritas en stichting leergeld. Dat zijn mensen uit het werkveld, die mogen naar voren brengen tegen wat voor problemen zij aanlopen en zelf uitleggen wat er speelt.

“Op die manier willen we niet alleen de aandacht vestigen op de problemen die er spelen, maar ook laten zien aan de mensen die het niet zo breed hebben dat er aan hen gedacht wordt,” stelt Van Steen. “We willen een maatschappelijke dialoog op gang brengen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.