finale wraak van vechtdal in trefkoele

Lucid Wave en John Hill + band zijn de winnaars van de eerste halve finale en waren daardoor gelijk verzekerd van een plek in de finale. Voor beide bands geld dat de jury de woorden ‘orgineel, muzikaal en uniek’ meer dan eens in de mond nam. Dit heeft zodanig goed voor ze uitgepakt dat zij zichzelf nogmaals mogen gaan bewijzen in de finale.

Blind Rose en Lyssa zijn doorgekomen van de tweede halve finale. De jury was verrukt van de energie en het strakke samenspel van Blind Rose, terwijl Lyssa geprezen werd voor het hebben van een echte eigen stijl, en erg goede muzikanten.

Sloe Gin is voor de tweede keer winnaar geworden van de pol die een week lang op Vechtdal Centraal gestaan heeft. De band heeft, door op het laatste moment toch nog wat gas bij te geven, het hoogste aantal stemmen behaald en staat daarmee ook voor het derde maal op het podium van de Wraak aanstaande vrijdag.

De volgorde van de bands is nog niet bekend, maar de deuren van de Trefkoele gaan rond 8 uur open. De entree is natuurlijk weer gratis en dat hebben we mede te danken aan de sponsoren van de Wraak: Flynth, Vechtdal Centraal, Vechtdal FM, Fraizle en het Stone Rock Festival.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.