Home / archiefcentraal / fc whales wint rabobank voetbalmixtoernooi

fc whales wint rabobank voetbalmixtoernooi

FC Whales heeft het Rabobank voetbalmix toernooi op haar naam geschreven. Het jaarlijkse toernooi werd zondag gehouden op de sportvelden van Wijhe’92. Maar liefst 30 teams hadden zich ingeschreven voor dit toernooi. Nog nooit waren er zoveel aanmeldingen. Al deze teams, streden om de felbegeerde wisseltrofee.

De finale van dit toernooi ging na veel voorwedstrijden tussen FC Whales en team Mario. In de finale was uiteindelijk het team van FC Whales de sterkste. In deze finale kon je duidelijk merken dat door al deze wedstrijden de krachten waren gesloopt. Het team wat de meeste conditionele inhoud had won.

Tijdens het voetbalmixtoernooi werd er 7-tegen-7 gespeeld op de helft van één veld en een team kon uit zowel dames en heren bestaan. Daarbij was de gezelligheid net zo belangrijk als het presteren. Door de inzet van een ieder en de sportiviteit van de deelnemers kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagd en gezellig toernooi.

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.