extra voorverkoopavonden finale mizuwaai

De voorverkoop van de kaarten voor de handbalfinalewedstrijd tussen MizuWaAi en Westfriesland SEW op zondag 10 juni loopt voorspoedig. Daarom heeft de club extra voorverkoop-avonden ingelast. Op donderdag 7 juni en vrijdag 8 juni kun je tussen 19.30 en 20.30 je kaarten afhalen in De Trefkoele. Je kunt ze ook nog steeds reserveren via de website http://staging2.mizuwaaidalfsen.nl/contact

Het programma van de finales is als volgt.

Zondag 10-06-12 14.00 uur MizuWaAi Dalfsen – Westfriesland SEW

Zondag 17-06-12 13.30 uur Westfriesland SEW – MizuWaAi Dalfsen

Zaterdag 23-06-12 18.00 uur MizuWaAi Dalfsen – Westfriesland SEW (indien noodzakelijk)

Bij de thuiswedstrijden zijn seizoenkaarten en/of bondskaarten tijdens de Best-of-3 Finale niet geldig. Iedereen dient dus een geldig entreebewijs te kunnen laten zien. Voor 16 jaar en ouder kosten kaarten 6 euro en voor de jeugd tot en met 15 jaar 2 euro.

Op 17 juni gaat er een bus naar Wognum voor de tweede finalewedstrijd. Bij winst in de eerste wedstrijd kan MizuWaAi hier het kampioenschap al pakken. Bij verlies in de 1e wedstrijd moeten de dames de tweede wedstrijd in Wognum winnen om in de race te blijven. In alle opties is de wedstrijd in Wognum dus cruciaal. De kosten bedragen slechts 5 Euro per persoon. Wie mee gaat is ruim voor de EK-wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Portugal weer thuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.