en geslaagd zijn

Wie er feest vieren vandaag? Waar de feestjes zijn? Wij weten dat de mensen in de lijst hieronder de komende tijd in prima stemming zijn. Dit zijn namelijk de namen van de mensen die vandaag te horen hebben dat ze een diploma krijgen.

Eerst de namen van het Carmelcollege

Gymnasium

Errol Aarnink, Raalte;Pien Alferink, Luttenberg;Mandy Booijink, Broekland;Marjolijn Bruggeman, Mariënheem;Nella Geurts, Raalte;Jorieke ten Have, Broekland;Julia Heerink, Lemelerveld;Marloes Horstman, Heino;Hester ten Hove, Heino;Roel Joxhorst, Wijhe;Kay Mars, Heino;Larissa Mars, Heino;Sharon Neulen, Broekland;Kevin Overmars, Wijhe;Thomas van Remmen, Wijhe;Manon Schutte, Luttenberg;Myron Schutte, Raalte;Ilse Spenkelink, Raalte;Dominique Steinebach, Raalte;Rolf van der Toom, Raalte;Marije van der Wielen, Heeten;Jet Wildeman, Raalte

Atheneum

Lianne Arentsen, Wijhe;Anouk Beekman, Raalte;Youp van den Beld, Heino;Aileen Booijink, Broekland;Mariëlle Booijink, Raalte;Mark Bouwhuis, Heino;Zerina Breuker, Heeten;Manon Brinkhuis, Wijhe;Koen Brouwer, Heino;Rob Bruggeman, Mariënheem;Teun Claassen, Heino;Bas Disselhorst, Heeten;Simone Donker, Raalte;Daan van Eijkel, Broekland;Ben Fleer, Raalte;Mirjam van Galen, Raalte;Nikki Groote Schaarsberg, Luttenberg;Ellen Heuven, Mariënheem;Malou Hiemstra, Lemelerveld;Tessa Hoogeland, Raalte;Menno Hoppen, Broekland;Luuk Hulsman, Lemelerveld;Elvir Jasarevic, Raalte;Marleen Kappert, Lierderholthuis;Lisa ten Kate, Wijhe;Maud klein Koerkamp, Luttenberg;Niels Koekkoek, Wijhe;Leonie Koerhuis, Raalte;Tim Kogelman, Luttenberg;Lisa Marissink, Heeten;Rosalie Meijer, Raalte;Koen Middendorp, Raalte;Wouter Muizelaar, Heino;Dannique Nijboer, Raalte;Esmée Nijlant, Heino;Kirsten Nuberg, Raalte;Sylvia van Ooijen, Heino;Rosalie Ophoff, Raalte;Moniek Plattel, Raalte;Maxime Profijt, Raalte;Sylvia van Putten, Olst;Amy Reinders, Raalte;Milou Rozeman, Wijhe;Niels Ruiter, Wijhe;Saskia Schaapveld, Heeten;Linda Strijdveen, Heino;Jessie Stroek, Heeten;Stephan Teelen, Wijhe;Mirte Temmink, Wijhe;Jasper Timmerman, Heino;Malou van der Vegt, Heino;Roy van der Vegte, Wijhe;Joy Volkerink, Heeten;Lindsay Voorhorst, Raalte;Sanne de Vries Reilingh, Raalte;Ramon Vulink, Heeten;Renske van der Weide, Raalte

HAVO

Joost van Aartsen, Raalte;Sanne Albers, Heeten;Cindy Alferink, Luttenberg;Jesper Alferink, Raalte;Rick van den Belt, Heino;Wessel Berends, Schalkhaar;Arne Besten, Haarle;Thijs Besten, Haarle;Rob Blom, Raalte;Jurry Boksebeld, Luttenberg;Ynske Bos, Raalte;Karin Brinkhof, Raalte;Nico Bruggeman, Lemelerveld;Anouk ter Bruggen, Raalte;Loes de Bruin, Raalte;Dennis Buis, Raalte;Julia Butink, Heino;Bram Doldersum, Heino;Marc Doldersum, Raalte;Lauren Duteweert, Heeten;Jan Hein Eising, Wijhe;Mathijs de Feijter, Wesepe;Jur Gerritsen, Raalte;Jelmer Grolleman, Heeten;Merle Groot Zwaaftink, Raalte;Shirley Groote Wolthaar, Luttenberg;Bo van Gurp, Mariënheem;Leon de Haan, Heino;Laura Haarman, Heeten;Tim Harink, Luttenberg;Roy Hauptmeijer, Lemelerveld;Melvin ten Have, Wijhe;Lotte Heetkamp, Raalte;Giel Hekkert, Raalte;Rosalie Herik, Raalte;Koen van Hettema, Raalte;Laura Heuven, Heino;Niels Heuven, Heino;Lisanne Hoppen, Raalte;Sophie Huis In ’t Veld, Wijhe;Merle Hulman, Broekland;Veere Hulsman, Lemelerveld;Sari IJsseldijk, Lemelerveld;Jiska Jansen, Broekland;Kirsten Jansen, Wijhe;Kirsten Jonker, Raalte;Taolant Kabashi, Raalte;Lin Kiekebosch, Raalte;Harm klein Koerkamp, Luttenberg;Thomas Koelen, Raalte;Jorik Koenjer, Heeten;Marije Kortekaas, Heino;Marnick Krisman, Heino;Manon Kruiper, Raalte;Rutger Kuttschruitter, Lemelerveld;Hilde Legebeke, Raalte;Luc Leloup, Wijhe;Tom Liesting, Raalte;Bert Lokate, Broekland;Rowi Lugtenberg, Raalte;Ruben Maatman, Raalte;Nick Mars, Raalte;Mathijs Meijboom, Raalte;Eleen Meijer, Raalte;Roxy Mekers, Heino;Lieke Muller, Raalte;Milou Nelissen, Raalte;Oswin Noordergraaf, Wijhe;Martine Ogink, Raalte;Kim Ogink, Wesepe;Manon Oortwijn, Raalte;Randy Ophof, Raalte;Manon Ophoff, Raalte;Nicole Overmars, Heeten;Dennis Overweg, Wijhe;Rowena Paalman, Raalte;Nick Roeke, Heino;Anouk Roelofs, Wijhe;Ruben Roozeboom, Lemelerveld;Kaj Rosink, Heino;Lynet van Rossum, Raalte;Jesse Satink, Heino;Kirstie Schoorlemmer, Heino;Jade Schrijver, Heeten;Tom Sibelt, Lemelerveld;Jard Sipman, Raalte;Jordy Slinkman, Heino;Tom Slots, Heeten;Rens Smeenk, Haarle;Jasper Smeenk, Lierderholthuis;Roxan Smeenk, Luttenberg;Anne Smit, Raalte;Rob Speelman, Heeten;Coen Steenwelle, Luttenberg;Ilona Steur, Lierderholthuis;Melissa Stobbelaar, Lemelerveld;Alba van Tartwijk, Wesepe;Lars Temmink, Wesepe;Inge Terlouw, Raalte;Wietse Terpstra, Wijhe;Lars Tibben, Broekland;Lauret Tielbeke, Lemelerveld;Tom Tijink, Raalte;Marloes Tutert, Heeten;Tom van der Vegte, Broekland;Twan Veldkamp, Heeten;Twan Venneman, Mariënheem;Kay Verhoef, Haarle;Ruth Vloedgraven, Heeten;Anick Vloedgraven, Raalte;Matthijs Voetdijk, Wijhe;Lynn Vosman, Olst;Trevor Vreeburg, Raalte;Sander Vrielink, Raalte;Shawny Vromans, Raalte;Jesper van der Weegh, Raalte;Jeroen Westenenk, Raalte;Sanne Wijermars, Lemelerveld;Marissa van Wijhe, Wijhe;Kim van Wijhe, Wijhe;Jordi Wippert, Broekland;Linda Wittenhorst, Raalte;Max van Zoelen, Raalte;Shirley Zwepink, Raalte

VMBO Basisberoepsgerichte leerweg

Jordy van Aefst, Wijhe;Nick Assink, Olst;Mariska Bijsterveld, Heino;Leonie Blankenvoorde, Dalfsen;Mandy Bomhof, Wijhe;Floris Bremmer, Raalte;Ruben Brinkhuis, Wijhe;Amber ten Broeke, Raalte;Huub ten Bülte, Raalte;Sabine ten Dam, Raalte;Martijn Elders, Heeten;Amber Ganseij, Lemelerveld;Kim van Gelder, Wesepe;Anique Grievink, Lettele;Joyce van Heerde, Raalte;Job Heerink, Lemelerveld;Robin Hippe, Raalte;Serena Hoonderd, Raalte;Ruben Hoonhorst, Raalte;Lisa Hulsbergen, Olst;Karin van de Klippe, Heino;Orri Knobben, Haarle;Gertjan Kok, Raalte;Daniëlle Koopman, Heino;Jordi Korterink, Raalte;Manuela Krieger, Holten;Sven Kruiper, Raalte;Koen Kruiper, Haarle;Joey List, Raalte;Daniëlle Lokate, Raalte;Bjorn Lokate, Heeten;Aniek Middeldorp, Wesepe;Sharona Lorkeers, Marënheem;Melissa Mollink, Lemelerveld;Anne de Munnik, Heino;Esmee Nijland, Marënheem;Sabine Nikkels, Raalte;Luuc Oolman, Olst;Jur van Overbeek, Raalte;Claudia Overgoor, Raalte;Demi Ramaker, Raalte;Colin Ruiter, Heeten;Stef Temmink, Raalte;Danny van Toly, Heino;Nicole Vos, Deventer;Jordi van Weersch, Olst;Juul Wijnberg, Raalte;Lotte Witz, Diepenveen;Jerry Woudstra, Raalte;Saskia Wulff, Raalte

Getuigschrift Basisberoepsgerichte leerweg

Mart van den Belt, Raalte;Ruben van Oldeniel, Olst;Roy Sijbom, Raalte

VMBO Leer – Werktraject – Basisberoepsgerichte Leerweg

Malissa Dragt, Heino;Amanda Freriksen, Raalte;Stan Haarman, Raalte;Stan ten Have, Haarle;Rick Holtmaat, Luttenberg;Karim Ibrahim, Raalte;Roy Lubbers, Heeten;Sander Mensink, Heino;Stef Nikamp, Heeten;Cliff Plasmeijer, Haarle;Christian Tepperik, Heeten

VMBO Gemengde leerweg

Emiel Aarten, Lemelerveld;Hodan Abdirazaq, Raalte;Julia Albers, Raalte;Elise Alferink, Luttenberg;Naomi Alferink, Lemelerveld;Rick Alferink, Marënheem;Laurens van Baal, Raalte;Milou Beekman, Raalte;Ceciel Beltman, Broekland;Marieke van den Berg, Raalte;Lisa Beverdam, Heeten;Eva Blankhorst, Raalte;Ezra Blom, Wijhe;Karin Boerdijk, Heino;Nicole Bons, Luttenberg;Diederik Bonte, Raalte;Sharel Booijink, Wesepe;Karlijn Bosch, Lemelerveld;Manouk Bouwhuis, Lemelerveld;Jordi Breuker, Heeten;Michael Breuker, Heeten;Mark Bril, Heeten;Wouter Bril, Heeten;Nielis Brouwer, Raalte;Bram van Dam, Luttenberg;Jasper van Dam, Lemelerveld;Iris van Dartel, Raalte;Gijs Disselhorst, Heeten;Jikke Duteweert, Raalte;Mike Edinger, Raalte;Cheyenne Eijkhoudt, Raalte;Luc van den Ende, Heino;Jetske Evers, Marënheem;Freek Gerrits Jans, Raalte;Jolette Groot Zwaaftink, Heeten;Echica Hagen, Raalte;Charlotte van Haren, Raalte;Twan Harink, Heeten;Esmee Gerritsen, Heeten;Priscilla Heerink, Wijhe;Diede Hegeman, Raalte;Emre Hendekci, Raalte;Steyn Herder, Wijhe;Anouk Hondeveld, Heino;Débora Hulleman, Marënheem;Nienke Hulsink, Heeten;Jolien Hunneman, Wijhe;Ruben Hunneman, Heeten;Mick Hutten, Raalte;Roy Jacobsen, Broekland;Simon Jansen, Lemelerveld;Riëlle Jansen Holleboom, Raalte;Femke Jansen Holleboom, Marënheem;Peter van de Keuken, Dalmsholte;Bianca van de Klippe, Laag Zuthem;Daniëlle van de Klippe, Laag Zuthem;Lotte Koenjer, Heino;Dieke Koerhuis, Raalte;Diede Kogelman, Lemelerveld;Pim Koopman, Broekland;Rosan Kortenhorst, Heeten;Nicky Kortstee, Heino;Okan Köse, Raalte;Anke Kuipers, Heeten;Manon Kutschruiter, Raalte;Viviënne ter Laak, Raalte;Thymen Logtenberg, Lemelerveld;Myrthe Lokate, Heino;Kevin Lorkeers, Marënheem;Mathies Luchtenberg, Luttenberg;Paula Marsman, Raalte;Britt Mekers, Heino;Leroy Melenhorst, Heino;Ingmar Messing, Lemelerveld;Ramon Meuleman, Raalte;Cas Middelkamp, Heino;Ted Middelkoop, Heeten;Malou Nahuis, Haarle;Jorn Nijboer, Raalte;Ivan Nijboer, Heeten;Mathijn Nijenhuis, Lemelerveld;Angeli Ooms, Heino;Annemarie Oosterlaar, Heino;Danny Pol, Heino;Mark Reimert, Heeten;Rick Reimink, Raalte;Tessa Rietman, Raalte;Jarno Rouweler, Wesepe;Maureen Schiphorst, Heeten;Tom Schutte, Marënheem;Rhodé Slagman, Dalmsholte;Sander Spijkerman, Heino;Melissa van der Steege, Heino;Brian Steur, Lierderholthuis;Anne Straaijer, Luttenberg;Julian Swartjes, Broekland;Pim Tutert, Raalte;Juliët Veenstra, Broekland;Joy van der Vegt, Heino;Rory Veltmaat, Lemelerveld;Jill Verschoor, Marënheem;Claudia Verwaijen, Heino;Tom de Voer, Raalte;Kaylee Voortman, Raalte;Erin Weesie, Lemelerveld;Danique Wessels, Raalte;Gilian Westemeijer, Lemelerveld;Sander Wiggers, Raalte;Menno Wiggers, Marënheem;Hans Wolterink, Haarle;Jesper ten Zijthof, Raalte

VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg

Giel Aalbers, Broekland;Aranxta Aalderink, Haarle;Rowi Achtereekte, Wesepe;Mohammed Ali Hassan, Raalte;Glenn van Assen, Raalte;Nick Barneveld, Wijhe;Marlyn Bekhuis, Lemelerveld;Lisanne Besten, Haarle;Matthijs Bloo, Heino;Michelle Boerkamp, Wijhe;Robert Bos, Heino;Kevin Bosveld, Raalte;Kelly Brouwer, Wijhe;Niels ter Bruggen, Raalte;Nienke Butink, Laag Zuthem;Leon Dijkman, Luttenberg;Laura van Dorth, Olst;Naomi van den Driessche, Raalte;Max Eijkelkamp, Heino;Kristian Eijsvogel, Wijhe;Eline van Eunen, Heeten;Marleen Fikkert, Raalte;Daan Freriks, Raalte;Jarno Geerts, Heeten;Jolien Groenewold, Holten;Kars Groot Beumer, Raalte;Huub Groten, Wijhe;Romy Herder, Raalte;Koen Horenberg, Luttenberg;Medy van der Horst, Olst;Juliët Huisman, Diepenveen;Anna Huizinga, Raalte;Jesse Jansen, Broekland;Mattijn Jansen Holleboom, Mariënheem;Marc Kemper, Wesepe;Iris Kiekebosch, Lemelerveld;Emmy Koerhuis, Raalte;Mylène Köhler, Heino;Jelle Koopman, Broekland;Rick Kortstee, Luttenberg;Aylin Köse, Raalte;Jurgen Krijt, Wijhe;Heiki Laing, Haarle;Anouk van der Lee, Raalte;Loïs van der Linden, Heino;Juriën Lodder, Heino;Stef Logtenberg, Heino;Nienke Lokate, Broekland;Noël Loozeman, Wijhe;Jolien Lugtenberg, Lemelerveld;Cindy Marskamp, Lemelerveld;Francis Marsman, Raalte;Frederick Middelkoop, Raalte;Bram Middendorp, Raalte;Noëlle Mosterd, Wijhe;Cyra Mulder, Haarle;Lisa Nijenkamp, Raalte;Sander Nikamp, Olst;Jelle Oosterwechel, Haarle;Marleen Pieters, Olst;Christiaan Rechterschot, Diepenveen;Remco Reimert, Marënheem;Andy Rientjes, Raalte;Anouk van Rijssen, Wesepe;Raoul Roelofs, Raalte;Deveny Rorije, Olst;Kim Rosenkamp, Raalte;Niek Schoorlemmer, Heino;Mitchel Schotman, Wesepe;Rogier Schrijver, Raalte;Bo Smeenk, Raalte;Dôminique Smeenk, Broekland;Joeri Spoolder, Raalte;Bas Tepperik, Wesepe;Rutger Terlouw, Raalte;Lysanne Teunissen, Lemele;Sean Troost, Raalte;Arina Tuïnk, Raalte;Linda Valk, Broekland;Sybren Veldhuizen, Raalte;Mitch Veldkamp, Heino;Brian van Velsen, Lemelerveld;Kim Vosman, Raalte;Laura Vosman, Olst;Jessica Vrielink, Olst;Lynn Wesselink, Heeten;Nathalie Wichers, Lemelerveld;Jelmer Wieferink, Raalte;Marloes Wierink, Heino;Bo Wijnberg, Haarle;Nathalie Wiltink, Heeten;Lotje Winkelaar, Heino;Collin Winter, Raalte;Denise Woudsma, Lemelerveld;Merle Zevenbergen, Wijhe

Dit zijn de namen van de leerlingen van het Capellenborg.

MAVO

Linda Poll

Alwin Gerner

Floor Beijer

Marlies Hegteler

Nick van Mullem

Jesper Kleijn

Timo Broekman

Anique Koers

Emma Hulsbergen

Lieke Velthuis

Lieke Woudstra

Frank Emens

Esmee Wagenvoort

Esther Stegeman

Bart Brouwer

Bryan Sarink

Niek Harmelink

Gwen Niemeijer

Amber Stokvis

Estel Berends

Manon Broekman

Amy Olthuis

Michelle Slinkman

Hugo Peeters

Fabrice Eisink

Damian van Brecht

Jeroen Rinzema

Merle van Vreden

Brigitte Sanders

Terence von Oerthel

Liz Meester

Remon ten Dam

Geri van der Steege

Shana Nijboer

Edwin de Grutter

Chiel van Vilsteren

Marlies van Dijk

Marc Overkempe

Lisa ten Broeke

Emma Linker

Sem de Wit

Don Nijboer

Ad van de Boom

Else Willems

Okan Altiparmak

Thom Legebeke

David Koning

Jimmy Eikelboom

Charèl Plette

Joyce Labrouche

Rens Jansen

Jesse van Dragt

Jasper Fernhout

Naomi Bos

Mariel Willemink

Ties Rutten

Lizet Klunder

Jorg Kooyman

HAVO

Kelly Kluin

Jolin Brinkhuis

Carlijn van Dorth

Dennis Konkelaar

Tim de Wit

Kimberley Achterhuis

Nick Hoekman

Joyce Dollenkamp

Esra Hofstede

Deny Albers

Justin van Breen

Nathalie Altena

Dominique Hutten

Daniëlle Stroomberg

Janinka Schuiling

Rick Konkelaar

Lars Varenbrink

Jeffrey Schuitema

Melanie Mulder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.