Home / archiefcentraal / elckerlyc krijgt geld lofzang voor luttenberg

elckerlyc krijgt geld lofzang voor luttenberg

Het was niet eens een discussie in de gemeenteraad waard. Elckerlyc in Luttenberg krijgt 475.000 van de gemeente voor de verbouwing van het gemeenschapscentrum. Luttenberg teert overigens niet alleen op overheidscenten, zelf sprokkelden inwoners 400.000 euro voor de verbouwing bij elkaar. En dat kwam ze donderdagavond in de gemeenteraadszaal op een lofzang van de politici te staan.

“Kwalificatie +++, sterretje uitroepteken,” sprak CDA’er Van Dompselaar lovend. “Een groot compliment aan de ambtenaren, de wethouder, maar vooral aan de vrijwilligers,” vulde Jan Schokker van Gemeentebelangen aan. “Laat Elckerlyc geen pilot zijn, maar een voorbeeld zijn,” sprak Ben Nijboer van de VVD.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.