eerste editie van sallands mooiste

Vrienden van de Fiets Haarle en de Haarlese Ondernemers Vereniging (HOV) presenteren op zondag 17 juni de eerste editie van Sallands Mooiste. Er zijn routes uitgezet voor wielrenners en ATB-ers en daarnaast is er een route voor het hele gezin. Startpunt is Sportorant Sprengendal. Tussen 8.30 en 10.00 uur starten de wielrenners en de ATB-ers.

De eerste categorie kan kiezen uit routes van 75, 100 of 135 kilometer, voor de ATB-ers zijn er routes uitgezet van 35 en 55 kilometer. De start van de familietocht is tussen 9.30 uur en 11.00 uur. Het eindpunt is kinderboerderij Dondertman, waar de deelnemers een consumptie krijgen aangeboden. Clown Knapie en mannenkoor Oons Tiedverdrief zorgen daar voor vertier. Deelnemers die zelf geen fiets hebben, kunnen er eentje huren door een mail te sturen naar sallandsmooiste@gmail.com.

Onder alle deelnemers wordt bovendien een nieuwe ATB-fiets verloot. Een deel van de opbrengst is bestemd voor de bestrijding van kanker. Meer informatie: sallandsmooiste.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.