een stoeltje maar dan op een bierkrat

Een stadionstoel, maar dan op een bierkrat. Handig, pak je tijdens de voetbalwedstrijd van Oranje gewoon een nieuw potje bier tussen je benen vandaan.

Een kratstoel is een knaloranje zitje dat op een (24 flesjes) bierkrat past. Het zitje is te gebruiken als je naar voetbalwedstrijden kijkt, maar ook daarna. Het is gemaakt van stevig kunststof, dus hij kan ook gebruikt worden tijdens een verbouwing en hij is reuze handig op de camping. Vanaf nu verkrijgbaar bij Formido en Welkoop Raalte, zolang de voorraad strekt.

Met de kratstoel kun je echt relaxed op een krat zitten. Krat rechtop, de kratstoel er op en proosten maar. Even naar beneden met je hand en je pakt zo je biertje. Als je nog stabieler wilt zitten kun je het kratje ook plat laten staan, dan past de kratstoel ook. Zet wel even twee kratjes op elkaar om de goede hoogte te krijgen. Voor in de onderrand van de kratstoel zit een opener. Je hoeft dus helemaal niet meer op te staan om een biertje te drinken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.