een lach en een traan voor rhonradturnsters

De Rhönradturnsters van Kwiek uit Raalte hebben zaterdag 9 juni tijdens de Open Helderse Kampioenschappen Rhönradturnen in Den Helder vijf medailles in de wacht gesleept, driemaal een zilveren en tweemaal een gouden.

De Open Helderse werd dit jaar in een andere zaal dan voorheen gehouden. Na de middag was er toch een tegenvaller voor de delegatie van Kwiek. Bij het inturnen viel Hanneke van Vledder tijdens haar oefening uit het rad. Ze kwam op haar polsen terecht en was genoodzaakt om naar het ziekenhuis in Den Helder te gaan. Van Vledder heeft haar pols tot aan haar bovenarm in het gips.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.