Home / archiefcentraal / eagles presenteert nieuw thuisshirt

eagles presenteert nieuw thuisshirt

Go Ahead Eagles heeft maandag het nieuwe thuisshirt bekend gemaakt. Natuurlijk is het shirt weer in het rood en geel. Het nieuwe shirt bevat niet meer de rood-gele strepen, maar is bijna helemaal geel. Alleen de schouders en mouwen zijn rood.

Inmiddels is het nieuwe shirt een veelbesproken onderwerp op Twitter. Echt positief is dit niet. “Retweet als je het lelijke thuisshirt lelijk vind! #GoAheadEagles #kowet #gae #deventer”, valt te lezen op de Twitter van EaglesBSide.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.