drukke maar mooie maand voor hera 11

Zij eindigden op een respectievelijke 64e en 59e.

In age2 mochten Anne Tutert, Maret Hoogeboom, Melissa duBuf en Anne van Gaal zwemmen. Zij werden 60e, 96e, 98e en 100e. Deze resultaten waren genoeg om zich te plaatsen voor de finale. De zondag hebben zij het groepsnummer gezwommen en een knappe twaalfde plaats behaald.

Zaterdag 23 juni hebben de synchroonzwemsters van Hera’11 deelgenomen aan de uitvoeringenwedstrijd van het district Gelderland/Overijssel. Tijdens deze wedstrijd is er alleen gezwommen door age2 Anne Tutert zwom met haar solo knap naar een zesde plaats. Er werden maar liefst twee duetten gezwommen. Melissa duBuf en Anne van Gaal werden met hun duet zesde.

Benthe Kamperman en Jiska Meulman werden verdienstelijk achtste. De groep, gezwommen door Melissa, Anne, Benthe, Jiska, Maret, Vera en Anne, werd beloond met een mooie vierde plek.

Ook dit jaar werd er weer gezwommen op de meest uiteenlopende muziekstukken. Muziek is door een team zelf uit te kiezen en varieert hierdoor van populaire pop tot klassieke werken. Een routine mag slechts enkele minuten duren dus resulteert dit automatisch in een spectaculair schouwspel voor de vele toeschouwers.

Wil je de dames in actie zien, dan kan dit tijdens de afsluiting van het zwemseizoen waar alle dames van de afdeling synchroonzwemmen binnen de Hera’11 op zondag 8 juli in Zwembad Tijenraan hun kunnen tentoonstellen voor publiek. Uiteraard gebeurt ook dit door middel van een show met licht en geluid. Informatie over deze sport of de show is te vinden op staging2.hera’11.nl of loop eens binnen tijdens een van de trainingen op woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.