drie nieuwe bedrijfsbussen voor redit

Technisch Handelsburo ReDIT uit Luttenberg heeft drie nieuwe bedrijfsbusjes aangeschaft bij Autobedrijf R. Voskes in Raalte. Het gaat om drie Opel Vivaro’s. “Een mooie order in deze tijd”, stelt Roelf Voskes, eigenaar van Autobedrijf R. Voskes. “Daar zijn we ook zeker blij mee.”

Frans Reuvekamp, eigenaar van ReDIT, is tevreden. “Bij Voskes hebben we de beste deal kunnen sluiten. Natuurlijk hebben we ons goed georiënteerd op de markt en de Opel Vivaro kwam als beste naar voren. Het zijn goede, betrouwbare auto’s.” Voor de belettering van de auto’s is gekozen voor een nieuwe huisstijl. De Opel Vivaro’s worden ingezet voor de installatietak van ReDIT. “Onze monteurs installeren onder andere badkamers en CV-ketels. Daarnaast sturen we ze eropuit voor de keuring van gereedschappen”, vertelt Frans.

Autobedrijf R. Voskes heeft vestigingen in Middel en in Raalte. Het bedrijf is gespecialiseerd in Opel, maar verkoopt ook andere automerken. “We zijn een universeel bedrijf”, stelt Roelf. In Raalte vindt de klant een selectie van nieuwe auto’s en occasions. Daarnaast beschikt Autobedrijf R. Voskes over een ruime werkplaats voor onderhoud, reparaties en APK-keuringen. De Raalter vestiging is te vinden aan de Heesweg 21, die in Middel aan de Oude Deventerweg 2. Later dit jaar zal de vestiging in Middel verhuizen naar een nieuw pand in Wesepe. Meer informatie op staging2.rvoskes.nl

Naast de installatietak richt ReDIT zich op de verkoop van sanitair, CV-ketels, (buiten)verlichting en beregeningssystemen. Verder kun je bij ReDIT terecht voor allerhande installatiematerialen, gereedschap en hang- en sluitwerk. Het merendeel van de materialen is te zien in de showroom op de tweede etage. Sinds 2011 biedt ReDIT ook een fanshop van FC Twente. Het technisch handelsbureau richt zich zowel op particulieren als op bedrijven.

ReDIT is te vinden aan de Luttenbergerweg 24. Kijk voor meer informatie op staging2.redit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.