door overname ligt habel logt geen dag stil

Vijftien medewerkers blijven in dienst bij Habel-Logt. Raymond Beltman, voormalig mede-eigenaar van Habel-Logt maakt nu deel uit van het managementteam van Habel-Logt Installatietechniek BV. Hij fungeert tevens als aanspreekpunt voor de klanten. Overigens blijft ook de winkel van Habel-Logt gewoon geopend. “De klanten van Habel-Logt behouden dus hun vertrouwde adres”, benadrukt Angelique Nijhof, samen met haar partner Michel Marsman eigenaar van Nijhof Installatietechniek. “En ons uitgangspunt is om de service die de klanten van Habel-Logt gewend zijn te continueren en zelfs verder te optimaliseren.”

Het Broeklander bedrijf zit niet stil. Twee jaar geleden nam Nijhof Installatietechniek ook al Willemsen Installatie in Heino over, waarmee het bedrijf een flinke slag maakte op het gebied van duurzame technieken. In totaal beschikt Nijhof nu over honderd medewerkers: 65 in Broekland, twintig in Heino en vijftien in Olst. “Een dergelijke uitbreiding in deze tijd is niet niks”, stelt Angelique. “Maar door de overname hebben we er dus meerdere disciplines bij gekregen. Habel-Logt is bijvoorbeeld gespecialiseerd in airconditioningsystemen en databekabeling, twee takken waarin wij tot voor kort weinig knowhow hadden. We hebben er vertrouwen in dat we met deze uitbreiding van ons takenpakket de toekomst aankunnen.”

Angelique wijst ook op de voordelen als het gaat om het gebied waarin de drie bedrijven actief zijn. “Met Nijhof zitten we in de ruime regio rond Broekland, Willemsen heeft veel klanten richting Zwolle en Habel-Logt richt zich voor een aanzienlijk deel op Deventer. En in drukke tijden kunnen we elkaar daar waar nodig versterken.”

Meer informatie op staging2.nijhof-broekland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.