Home / archiefcentraal / donderdagmorgenfietsers op verjaarsvisite

donderdagmorgenfietsers op verjaarsvisite

Jan Heymerikx uit Raalte maakte vele jaren deel uit van de Heinose Donderdagmorgen Fietsgroep en omdat hij onlangs 81 jaar werd, vereerde de groep hem donderdagochtend 21 juni met een verjaardagsvisite.

Jarenlang vertrok hij rond de klok van negen uit Raalte om zich om half tien aan te sluiten bij de Heinose fietsers.

Het fietsen naar Heino wordt nu wel wat bezwaarlijk. Maar… toch heeft Jan onlangs nog aan de Raalte Fiertsvierdaagse meegedaan. Ook is hij vele jaren achtereen inzetbaar geweest als ‘stempelaar’ tijdens toertochten van de F.T.C. Heikera. Heymerikx was een ‘graag geziene gast’ tijdens vooral lange toertochten. In 1992 nam hij bijvoorbeeld deel aan een Fietsdriedaagse naar Zuid Limburg. In één dag naar Zuid Limburg, de tweede dag een Rondje Zuid Limburg en de derde dag weer terug naar Heino.

Donderdagmorgen werden nog weer eens oude herinneringen opgehaald. De donderdagmorgen vertrekt wekelijks om half tien op het marktplein bij de Rabobank, het toekomstige ‘Dorpshuis’. Voor meer informatie: Henk Voskamp (0572 392621).

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.