dirigente en organiste marietje nijkamp gehuldigd

Dirigente en organiste Marietje Nijkamp werd begin juni tijdens een druk bezochte Eucharistieviering door Pastoor Verwey gehuldigd. Marietje Nijkamp uit Nijverdal is al 25 jaar dirigente en organiste van verschillende koren uit de regio. Na als organiste werkzaam te zijn geweest in de Plaskerk, heeft zij de leiding gehad over een aantal koren in Nijverdal. Momenteel is zij als dirigente en organiste werkzaam bij het dames- en herenkoor van de Sebastianuskerk te Haarle, het gemengde koor van de Pauluskerk te Raalte en het dames- en herenkoor van de Kruisverheffing te Raalte.

Tijdens de eucharistieviering verzorgden al deze koren, met in totaal 111 zangers en zangeressen, onder leiding van Marietje Nijkamp de zang. Na afloop van de viering werd zij door Pastoor Verwey toegesproken en bedankt voor haar inzet en toewijding aan de liturgie en kreeg zij van Pastoor Verwey de kerkelijke onderscheiding uitgereikt behorende bij een 25-jarig koorjubileum. Deze onderscheiding bestaat uit een zilveren medaille en draagspeld en een bijbehorende oorkonde.

Na afloop van de viering werd Marietje toegezongen door al haar koren met een speciaal lied en werd zij door de aanwezigen gefeliciteerd. Tijdens een gezellige nazit in de Pauluszaal werd zij nog toegesproken door Mevrouw Wolters de vicevoorzitter van de parochie Heilig Kruis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.