dierenasiel dweilt met de kraan open

Het dierenasiel in Zwolle wordt overspoeld met jonge katten. Overal komen ze vandaan.

Uit de gemeentes Zwolle,Olst-Wijhe, Raalte en Ommen. Een zwart-wit kitten van hooguit 10 weken met een gebroken voorpootje werd gevonden in Ommen. De asieldierenarts heeft het pootje gespalkt. Een nestje van 5 kittens van circa 5 weken werd gevonden in de put onder een boom in de binnenstad. In Wijhe werd een nestje van 4 weken gedumpt in een doos achtergelaten.

Eenzaam en alleen werd een klein getijgerd katertje van hooguit 4 weken gevonden bij ziekenhuis De Weezenlanden. Het arme diertje was totaal uitgehongerd. Al deze moederloze kittens hebben extra aandacht en verzorging nodig. Heel veel van deze diertjes zitten daarom gelukkig tijdelijk in pleeggezinnen.

Een aantal van deze kittens is inmiddels zover dat ze kunnen verhuizen naar een nieuw tehuis.Het asiel is dringend op zoek naar belangstellenden die zich aan willen melden als pleeggezin. Er is een nijpend tekort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.