dennis koopman rijdt hard op assen

Op het TT circuit van Assen heeft Dennis Koopman zondag maar liefs 4,2 seconden sneller gereden dan zijn snelste tijd ooit. Onder prima weersomstandigheden vertrok de jonge coureur als 18e in de Dutch Moto3 race, tijdens de DTC Speed Callenge races.

De Eveno coureur had een goede start, maar moest later toch een paar plaatsen toegeven. Was het team rond Dennis al goed gemutst door zijn ronde tijd in de warm up van s’morgens, toen hij 1.57.8 noteerde, in de race ging het nog sneller. Het begin van de race werden er in het gevecht me de enige dame in de race nog ronden in de 1.57 gereden, maar na Tasia Rodink achter gelaten te hebben kon de coureur zich toespitsen op het rijden van goede ronde tijden. Het lukte Dennis om een paar ronden een tijd in de 1.56 op de klok te zetten, met als snelste rondgang 1.56.110.

Tevredenheid alom bij het team “We gingen voor een rondetijd onder de 2 minuten. Maar liefst 4,2 seconden van de snelste tijd af en een prachtige constante race daar zijn we heel content mee. De veertiende plaats leverde ook nog 2 punten op voor open Nederlands kampioenschap” aldus een blije vader Hans Koopman.

De race werd gewonnen door Bryan Schouten die vanaf de start weg kon rijden bij de overige coureurs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.