deltion college organiseert doe middag

Het Zwolse Deltion College organiseert donderdag 5 juli van 14.00 tot 17.00 uur een DOE-middag voor jongeren die nog geen vervolgopleiding hebben gekozen. Tijdens deze middag zijn de deuren van de opleiding Sign, Interactieve Mediavormgeving, Animatie, Audiovisuele Vormgeving en Art & Design geopend.

Het ervaren door te doen staat tijdens deze middag centraal. De jongeren kunnen o.a. een t-shirt of tas bedrukken, een logo plotten, een sticker printen of een applicatie voor de mobiele telefoon maken. Daarnaast zijn er studenten en docenten van de verschillende opleidingen aanwezig om hen van informatie en advies te voorzien.

De DOE-middag vindt plaats op de Campus van het Deltion College, Willaartstraat 1/ gebouw Blauw. Meer informatie over de deelnemende opleidingen staat op staging2.deltion.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.