de 10 verschillen tussen oranjekoorts

“Sinds het einde van de vorige eeuw steekt om de twee jaar de oranjekoorts de kop op. De koorts is herkenbaar aan een oranje verkleuring van het hoofd en soms de hele persoon. De besmetting verspreidt zich razendsnel en duurt gewoonlijk een week tot een maand. In die periode kan de besmette suf, opgewonden of verward zijn en hoofdpijn hebben. Het is dan heel belangrijk om als bij elke koorts extra te drinken.”

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?