dames smhc verliezen laatste duel seizoen

De hockeysters van SMHC hebben zondag de laatste wedstrijd van het seizoen verloren. Het Raalter team dat onderaan eindigde, kreeg middenmoter Harlingen op visite. Het duel ging gelijk op, SMHC kwam zelfs nog even op voorsprong.

Halverwege de eerste helft kwam de bal na een snelle opbouw toch bij de spits terecht en legde ze de bal in de hoek: 1-0. Harlingen herstelde snel en zette diverse aanvallen in die pas na een aantal keren in een doelpunt resulteerde. Met deze tussenstand werd het rust.

In de tweede helft ging SMHC meer op de zone verdedigen. Dat wierp zijn vruchten af: de meeste aanvallen werden afgebroken door een goede mandekking. Na een slordige uitverdedigingsfout kreeg de spits van Harlingen een kans die ze niet kon missen: 1-2.

Hierna was het weer de beurt van SMHC: een flink aantal kansen zonder succes. Een bal die nog net binnen gehouden kon worden, werd tussen de verdedigers door voorgegeven op Tessa die de bal netjes in de hoek schoot: 2-2.

Harlingen kreeg het nog een keer voor elkaar om door te breken en schoot de bal door de benen van de keeper heen: 2-3.

Ondanks de laatste positie op de ranglijst, blijft SMHC in dezelfde klasse spelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.