Home / archiefcentraal / concert muziekschool pop rock factory

concert muziekschool pop rock factory

Wekelijks komen er zo’n tweehonderd leerlingen naar de particuliere muziekschool Pop Rock Factory in Nijverdal, Raalte en Lemelerveld. Deze dynamische muziekschool biedt onderwijs in de disciplines akoestisch gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar, drums, piano, keyboard en zang. Met veel plezier en inzet wordt er elke week geoefend.

De tweede editie ‘On Stage’ wordt gehouden op zaterdag 7 juli in restaurant de Kroon aan de dorpsstraat in Hellendoorn. De middageditie begint om 16.00. ‘On Stage’ staan leerlingen van alle leeftijden, met verschillende instrumenten, solo, duo of in groepjes te trappelen om hun kunsten te laten horen. De avondeditie begint om 19.00.

Het concert is vrij toegankelijk voor iedereen. Voor meer informatie kun je terecht op www.poprockfactory.nl of bellen met Annet Broeze via 06-53798990.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.