computercursussen voor 50ers

Het computercafé bereidt zich voor op de nieuwe computercursussen die begin oktober van start gaan. De cursus trok eerder dit voorjaar meer dan vijftig cursisten.

In oktober start een nieuwe cursus fotomontage. Deze cursus biedt u de mogelijkheid om op een speelse manier met uw foto’s om te gaan en daarin geheel andere effecten te bereiken. In deze cursus worden onder ander behandeld: het gebruiken van speciale filters, delen van de foto selecteren en het vervormen en monteren van meerdere foto’s. Kortom creatief met foto’s.

Naast deze nieuwe cursus start ook zoals gewoonlijk een beginnerscursus vertrouwd te raken met de computer. Ook is er aandacht voor een vervolgcursus op de beginnerscursus waarin u gaat e-mailen en internetten. In een cursus fotobewerking leert u onder andere uw digitale foto’s over te brengen naar mappen en deze vervolgens te bewerken. Informatie over data waarop de verschillende cursussen aanvangen wordt u verstrekt na opgave. Aanmelden kan tot 1 oktober. Alle lessen worden gegeven in het computercafé in het souterrain van het Wooldhuis in Heino. Inschrijven en informatie opvragen kan bij L. Maas-Koevoets via 392070 of bij H.J. Hullen via 393736

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.