Home / archiefcentraal / column kroesewevers koersvast in salland

column kroesewevers koersvast in salland

Als ondernemer wordt u continu gedwongen om na te denken over de strategie van uw onderneming.

Wij hebben een strategisch model ontwikkeld, waarmee wij u kunnen ondersteunen.

U werkt gepassioneerd aan uw bedrijf. Gedreven door de ambitie om samen met uw medewerkers goede resultaten te boeken. Als organisatie bent u continu op zoek naar de juiste koers om kansen te benutten.

Zoals u resultaatgericht met uw bedrijf bezig bent, zijn wij dat met het onze. Met als resultaat: een solide en gezond groeiende onderneming. KroeseWevers is een zelfstandige en onafhankelijke fullservice organisatie van accountants en belastingadviseurs voor zakelijk Noord- en Oost Nederland. Wij bieden u een breed scala aan dienstverlening.

U kent ons als een professionele dienstverlener. Wij zijn uw sparringpartner op het gebied van strategische vraagstukken. Wij zijn er voor u en voor uw onderneming. Wij voelen ons betrokken bij u, uw bedrijf, uw medewerkers, uw resultaten. Samen zetten we de juiste koers uit.

Samen met de Universiteit Twente en TSM Business School heeft KroeseWevers KOERS ontwikkeld. Dit maatwerk diagnose-instrument is specifiek toegesneden op de MKB-ondernemer. Met KOERS kunnen wij uw onderneming doorlichten. Kansen en bedreigingen brengen wij overzichtelijk in beeld. De analyse van uw onderneming voeren wij samen met u uit, hetgeen leidt tot een overzichtelijke rapportage. Alle terreinen van de MKB bedrijfsvoering komen hierbij aan bod:

– Omgeving en fase van de onderneming

– Strategie

– Financieel

– Markt en netwerk

– Organisatie

– HRM en personeel

Uw adviseur loopt samen met u door een aantal vraagstellingen waarbij we vanuit verschillende perspectieven naar uw onderneming kijken. Op deze wijze komen we tot een diagnose van de belangrijkste vraagstukken binnen uw onderneming.

Op basis van dit onderzoek brengen wij uw bedrijf in kaart en illustreren dit met een aantal overzichten. Vervolgens maakt u op basis van deze diagnose samen met ons concrete afspraken over de te volgen koers.

Voor meer informatie over KOERS kunt u contact opnemen met de adviseurs van KroeseWevers. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over de specifieke toepassingsmogelijkheden van KOERS voor uw onderneming.

KroeseWevers Accountants en belastingadviseurs

Deventer, Munsterstraat 2E

Raalte, Meidoornlaan 24

Postbus 121, 7400 AC Deventer

T: 0570 – 61 30 92

F: 0570 – 62 43 65

I: www.kroesewevers.nl

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.