cheque voor maatschappelijke organisaties

21 organisaties in het werkgebied van Rabobank Salland, hebben onlangs uit handen van ledenraadsleden de cheque voor een bijdrage uit het Coöperatiefonds van de bank ontvangen. In totaal werd uit de winst van de bank een bedrag van 68.092 euro toegekend aan initiatieven van maatschappelijk organisaties in de lokale omgeving.

Voor overhandiging van de cheques werden de besturen van verenigingen en stichtingen uitgenodigd op de bank. Onder het genot van een hapje en een drankje maakten zij onderling kennis met elkaar en met de commissie van de ledenraad van de bank. Deze commissie besluit drie keer per jaar welke projecten een bijdrage ontvangen. Directeur Ed den Besten onderstreepte de kernwaarden van de bank, dichtbij en betrokken, en het belang van samenwerken. De Rabobank is een coöperatie en daardoor anders dan de andere banken. De leden van de bank praten actief mee over het beleid van de bank.

Rabobank Salland is graag betrokken bij wat er speelt in het werkgebied van de bank. Met een bijdrage uit het Coöperatiefonds worden activiteiten en projecten uit de lokale gemeenschap mede mogelijk gemaakt. Het fonds richt zich met name op eenmalige projecten die het economische, sociale of culturele leven ten goede komen in de verschillende kernen van het werkgebied. Rabobank Salland ondersteunt veel van deze initiatieven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.