capellenborg tevreden met examenresultaten

“We hebben het aanzienlijk beter gedaan dan vorig jaar,” laat Ingrid Nijland namens het Capellenborg weten. “De landelijke tendens van 10 procent minder geslaagden gaat hier niet op.”

In totaal deden op het VMBO op de school 66 leerlingen examen. Twee van hen zijn gezakt, vier maken nog een goeie kans in de herkansing en drie moeten nog op omdat ze ten tijde van de examens in bijzondere omstandigheden zaten.

Nieuw op de school is dit jaar het HAVO-examen. Aan de examens deden op de school in Wijhe 25 leerlingen mee. Negentien van hen slaagden direct, twee zakten en vier maken een hele goede kans in de herkansingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.