broeklandse ek pool landverraad loont

Nederland heeft gisteravond weer een flinke dreun opgelopen. Die Mannschaft was met 1-2 te sterk voor de Hollanders. Bijna heel Nederland baalde van de nederlaag. Ja, bijna ja. Want Wout Groot Koerkamp zat vermoedelijk in zijn Duitsland-shirtje voor de televisie met een broodje bradwurst in zijn ene hand en een Warsteiner in zijn andere hand.

Wout voorspelde in de Broeklandse EK Pool namelijk al dat Nederland met zwei zu eins zou verliezen. Dit leverde hem tien punten op en de beker blijft dan ook bij Wout in de tuin staan. In het kielzog volgen Rudy en Ruben van Rossum.

Onderin staat Elke van Rossum strak onderaan met nog altijd drie punten, weliswaar gedeeld met Anouk Booyink en Bjorn Bruggeman. Het hekje blijft voorlopig aan de Neppelenbroekerdijk staan. Je kunt je afvragen wat erger is. Hekkensluiter in de Broeklandse EK Pool of voorspellen dat Duitsland van Nederland wint.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.