blindrose en go green winnen halve finale wraak

Bootcamp Champs trapte af. Drie jongens die niet konden wachten om te beginnen! De formatie was slechts twee weken bij elkaar. We zagen een nieuw gezicht binnen de band, de zanger van de band One Shot die eerder in de voorronde in de Brouwerij Nieuwleusen optrad.

Als tweede stond Lyssa op het podium. Garage Funk met een hele duidelijke eigen stijl en muzikanten die opgingen in hun muziek. Vervolgens was het de beurt aan Go! Green: energieke oldschool rock waarop het onmogelijk was om stil te blijven staan. Stuk voor stuk ervaren muzikanten die een leuke drukte om zich heen creëerden.

Als afsluiter was daar BlindRose: jonge jongens met ontzettend veel energie en enthousiasme. Tijdens hun optreden was het podium van hun en dat lieten ze duidelijk blijken. Goede muziek, goede muzikanten en gewoon keihard raggen!

De jury van deze avond bestond uit Joannie Kooyman (KCO, 3voor12 Overijssel, de Doorbraak), Laura van der Meijden (poppodium Hedon Zwolle) en Rob van der Linden (Bevrijdingsfestival Overijssel). De jury keek bij hun beoordeling vooral naar potentie, muzikaliteit, originaliteit en interactie. Wederom was de keuze erg moeilijk, alle vier de bands waren erg goed en leuk om naar te luisteren. Uiteindelijk heeft de jury besloten om Go! Green en BlindRose door te laten gaan naar de finale! De finale zal plaatsvinden op vrijdag 15 juni in de Trefkoele Dalfsen. Hier staan Go! Green en BlindRose naast John Hill + Band en Lucid Wave op het podium. De entree is gratis en de avond begint rond 21.00 uur. Er zal nog een wildcard vergeven gaan worden door middel van een online stemming. De band die deze wildcard wint komt nog in één klap in de finale.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.