beachvolleybaltoernooi in wijhe

Het Poort van Wijhe beachvolleybal toernooi houdt dit jaar voor de vierde keer haar jaarlijkse toernooi in Wijhe. Vrijdag 20 juli is de kickoff met een beachsoccer toernooi en op zaterdag 21 juli is het beachvolleybal toernooi, met aansluitend een super beachfeest dat tot in de late uurtjes zal doorgaan.

Verschillende teams gaan met elkaar de strijd om de beker te winnen. Wie verslaat FC Klompenhok en Netwerk, the Old Ones? Naast het beachsoccer en beachvolleybal is er ook tussen de wedstrijden door van alles te beleven, zoals de wedstrijden van de tegenstander bekijken of meedoen aan de activiteiten op het veld.

Inschrijven kan via staging2.beachvolleybalwijhe.com voor twintig euro per team (twee dagen kost dertig euro per team).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.