Home / archiefcentraal / beachvolleybaltoernooi in wijhe

beachvolleybaltoernooi in wijhe

Het Poort van Wijhe beachvolleybal toernooi houdt dit jaar voor de vierde keer haar jaarlijkse toernooi in Wijhe. Vrijdag 20 juli is de kickoff met een beachsoccer toernooi en op zaterdag 21 juli is het beachvolleybal toernooi, met aansluitend een super beachfeest dat tot in de late uurtjes zal doorgaan.

Verschillende teams gaan met elkaar de strijd om de beker te winnen. Wie verslaat FC Klompenhok en Netwerk, the Old Ones? Naast het beachsoccer en beachvolleybal is er ook tussen de wedstrijden door van alles te beleven, zoals de wedstrijden van de tegenstander bekijken of meedoen aan de activiteiten op het veld.

Inschrijven kan via www.beachvolleybalwijhe.com voor twintig euro per team (twee dagen kost dertig euro per team).

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.