Home / archiefcentraal / basisschool de bernadette wordt muzikaler

basisschool de bernadette wordt muzikaler

De kinderen van basisschool de Bernadette in Heeten kregen in het kader van een muziekproject, die op verschillende basisscholen in de gemeente Raalte wordt aangeboden, muziekles. Eind vorige week werden de kinderen wegwijs gemaakt in de wereld van de fanfare en harmonie muziek.

Met hulp van de dirigenten en enkele leden van de fanfare werd er uitleg gegeven. Zonder het uitproberen van de verschillende instrumenten kun je niet spreken van een volledige les, daarom werden alle instrumenten uitgeprobeerd, van de kleinste cornet tot en met de grote Bes Bas.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.