ballonfestijn averboys tussen ek duels door

Tussen alle wedstrijden van het EK voetbal houden de Averboys vrijdagavond 15 juni weer het ballonfestijn op het terrein aan de Kleinjansweg in Heino. Vanaf ongeveer 20.00 uur zullen de ballonnen op het terrein komen, waarna ze worden uitgerold en de branders worden gestart. Zodat ze om ongeveer half negen kunnen vertrekken. Ongeveer 40 passagiers zullen weer een vaart maken naar een bestemming die afhankelijk is van de windrichting.

Na een vaart van ongeveer een uur worden de passagiers weer teruggebracht naar het terrein aan de Kleinjansweg waar de ballonnen vertrekken.Voorafgaand aan het festijn verzorgt hondenschool Agility For Fun uit Lelystad een demonstratie hondentraining. De toegang is gratis. Toeschouwers hebben, door het kopen van een lot de kans een ballonvaart te winnen en nog dezelfde avond een vaart mee te maken.

Voor diegene die nog belangstelling heeft in een ballonvaart is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in een van de ballonnen. Voor meer informatie: G.B. Groot Beumer; Kleinjansweg 8, 8141 PN Heino. (tel: 06-20590124)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.