avondexcursie op de sprengenberg

De ingrediënten van de avondexcursie van Natuurmonumenten op zaterdag 30 juni op de Sprengenberg bij Haarle zijn; luisteren naar geluiden van vleermuizen en genieten van de kleuren van rododendrons. De rondwandeling, onder leiding van een gids van Natuurmonumenten, duurt van 20.30 uur tot 22.30 uur. De start is bij de informatieschuur De Pas, Oude Deventerweg, Haarle. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, dat kan bij de Ledenservice van Natuurmonumenten, (035) 655 99 11 (tijdens kantooruren) of via de website staging2.natuurmonumenten.nl/agenda. Leden van Natuurmonumenten betalen 4 euro, niet-leden 7 euro. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.