Home / archiefcentraal / avondexcursie op de sprengenberg

avondexcursie op de sprengenberg

De ingrediënten van de avondexcursie van Natuurmonumenten op zaterdag 30 juni op de Sprengenberg bij Haarle zijn; luisteren naar geluiden van vleermuizen en genieten van de kleuren van rododendrons. De rondwandeling, onder leiding van een gids van Natuurmonumenten, duurt van 20.30 uur tot 22.30 uur. De start is bij de informatieschuur De Pas, Oude Deventerweg, Haarle. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, dat kan bij de Ledenservice van Natuurmonumenten, (035) 655 99 11 (tijdens kantooruren) of via de website www.natuurmonumenten.nl/agenda. Leden van Natuurmonumenten betalen 4 euro, niet-leden 7 euro. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. 

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.