Home / archiefcentraal / asbest in grond rozenstraat

asbest in grond rozenstraat

In de grond waar voorheen de woningen van de Rozenstraat stonden, is asbest in de grond aangetroffen. Dat heeft de gemeente Raalte maandag bekend gemaakt. Woningcorporatie SallandWonen laat onderzoek uitvoeren, zodat de omvang van de verontreiniging kan worden vastgesteld.

Op basis van de resultaten van het onderzoek worden vervolgstappen bepaald en genomen. Het bouwrijp maken van de Rozenstraat, dat afgelopen week zou starten, is tot een nader te bepalen moment uitgesteld.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.