art of hair in olst knipt gratis

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Art of Hair gaat echt gratis haar knippen. Iedereen die minimaal 25 centimeter van zijn of haar haar wil laten afknippen wordt gratis geknipt. De 25 centimeter haar die de haardonoren laten afknippen, zal gedoneerd worden aan Stichting Haarwensen. Zij maken van dit haar pruiken voor kinderen die door medische behandeling of alopecia (kaalhoofdigheid) hun eigen haar zijn verloren. De stichting voorziet deze kinderen van een pruik, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn.

Eigenaresse van Art of Hair, Mirande Bakker, zet zich graag in voor dit goede doel. “We zijn op dit geweldige idee gebracht door een klant van ons. Daphne Ligthart liet zich bij ons knippen om haar vlecht te doneren aan Stichting Haarwensen. Dit vonden wij zo’n dapper en goed initiatief dat we ons daarna meteen hebben aangemeld als salon donateur van de stichting.” Door vlechten van minimaal 25 centimeter op te sturen naar Stichting Haarwensen proberen zij de moeilijke periode waarin de kinderen zich bevinden iets te verzachten.

Wilt u stichting Haarwensen ook helpen, doneer dan uw staart. Art of Hair knipt er kosteloos een nieuw model in. Om mee te doen aan deze blijvende actie kunt zich aanmelden bij kapsalon Art of Hair, A.Geertsstraat 20, 8121 BL Olst, tel 0570-565278 of staging2.artofhair-olst.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.