74 meiden bezoeken meidenverwendag

De meidenverwendag die Landstede Welzijn Olst-Wijhe zaterdag hield met hulp van zeven fanatieke dames van 12 jaar in ’t Olde Postkantoor was weer een groot succes. De dag is zeer gezellig verlopen met een aantal van 74 dames tussen de 12 en 16 jaar.

Om 13.45 uur stonden de eerste meiden al in de rij te wachten om naar binnen te gaan. De meeste meiden lieten zich als eerste optutten door de visagisten en de kappers. De nagels moesten er natuurlijk ook bij glimmen. Hierbij hadden ze de keuze uit vele potjes en bling bling. Bij de creatieve activiteit werden vooral oorbellen gemaakt van oude fietsbanden geleverd door de lokale fietsenmakers.

Bij de diëtist hebben ze onder andere als hapje dadeltruffels gemaakt en de verrassing cakejes vielen goed in de smaak. Boven hebben de meiden zich lekker laten gaan met streetdance. Als dorstlesser konden de dames zelf cocktails maken bij Tactus.

Om de rust weder te keren konden de dames de rust vinden in de sfeer van wierook en zitzakken bij Mindfulness. De dames konden er ook voor kiezen om zich lekker te laten masseren. Één van de dames viel hier zelfs bijna in slaap. Veel meiden lieten zich vastleggen door Jamilla. Bij de GGD hebben de meiden lekker gekletst over verliefdheid en seksualiteit.

Aan het einde kregen alle meiden een leuke goodie bag mee naar huis. Deze was rijkelijk gevuld met gesponsorde goodies, folders en kortingsbonnen van de deelnemende organisaties en lokale winkeliers en organisaties.

’s Avonds begon de disco als swingend. Dit werd om 19.15 uur onderbroken door de prijsvolle verloting. Bijna alle meiden gingen met een prijsje naar huis. Na de verloting kwamen er leuke dansspelletjes waaronder stoelendans. De disco eindigde om 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.