Home / archiefcentraal / 48 woningen op locatie horizon

48 woningen op locatie horizon

Op de plek waar eerder de Horizon en de bibliotheek stonden in Raalte komen ongeveer 48 koop- en huurwoningen voor mensen met een zorgvraag. Maandag ondertekenden wethouder Wout Wagenmans en Ed Penninks van SallandWonen een intentieovereenkomst.

Er komen zowel appartementen als grondgebonden woningen. Met deze ontwikkeling wordt bijgedragen aan de beleidsdoelen voor de woonservicegebieden en de Structuurvisie Raalte. Daarnaast zorgt de ontwikkeling voor een kwalitatieve versterking van het centrumgebied van Raalte.

Op dit moment wordt gewerkt aan het opstellen van een stedenbouwkundig ontwerp en programma van eisen, met een indeling van het gebied. Zodra de plannen meer vorm krijgen worden deze via informatiebijeenkomsten met de omgeving gecommuniceerd en is er de mogelijkheid om inbreng te leveren. De verwachting is dat dit eind dit jaar kan plaatsvinden.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.