zoon legt brandweer spreekverbod op

In het bewuste artikel stond geschreven dat twee van de vijf bevelvoerders van het brandweerkorps onlangs hun functie hebben neergelegd. De twee konden niet langer leven met de manier waarop er met vrijwilligers werd omgegaan. De drie resterende bevelvoerders willen naar verluidt geen extra diensten draaien, waardoor de brandweer met onderbezetting kampt.

De oorzaak komt volgens verschillende bronnen voort uit de overgang naar de veiligheidsregio’s. “De mensen die nu voor de veiligheidsregio werken, snappen de essentie van vrijwilligers niet. Alles heeft te maken met motivatie en je motiveert vrijwilligers niet door ze dingen af te nemen. Organisatorisch moeten er heel wat dingen veranderen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.