Home / archiefcentraal / zielman maakt afspeelbaar billboard

zielman maakt afspeelbaar billboard

De Raalter kunstenaar Henk Zielman heeft een afspeelbaar billboard voor Pedro Pico Pop gemaakt. ” ‘s Werelds eerste afspeelbare billboard,” meldt de kunstenaar. Het is tijdens Pedro Pico Pop in de festivaltent te bewonderen.

“Als je medewerking verleent aan een popfestival en je maakt toevallig vinylkunst, kun je ook maar beter meedoen, dacht ik zo,” stelt Zielman. “Laten we met z’n allen zorgen dat het een knallend festival wordt,een rock&roll playground zoals de organisatie het noemt, maar dat was het voorheen ook al.”

De Pico Pop zal meer kunst van Zielman te zien zijn.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.