zeventig bezoekers samenzang raalte

De eerste Paas-/Pinkster samenzang avond die zondagavond werd gehouden in de Plaskerk in Raalte is bezocht door zo’n 70 mensen. Bezoekers kwamen uit Heino, Raalte maar ook van verder als Tilburg en Almelo. De organisatie is tevreden. De collecte dekte de onkosten en de reacties van de aanwezigen waren lovend.

Organist Klaas Bos begeleidde de samenzang, waarbij meerdere coupletten uit 16 verschillende liederen werden gezongen. Knap speelde hij de diverse verschillende liederen aan elkaar, zodat de samenzangavond één geheel werd.

De orgelcommissie was zo enthousiast over de zangkwaliteiten van Rosalinda, dat er gelijk een afspraak is gemaakt voor de Kerstsamenzangavond die op zondag 16 december in de Plaskerk zal worden gehouden.

Rosalinda van Dijkhorst treedt regelmatig op in het EO-programma “Nederland zingt”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.